Error Logging on to Qobuz

Hello,

Starting yesterday, I am getting " Error logging onto Qobuz" message. I can logon to Qobuz site and my subscription is valid. Please help! Debug info. below.

Thank you!
Isaku

Audirvana Mac Version 3.5.35 (3565)
macOS 10.11.6 with 8192MB RAM

Registered to Isaku Higa

SIGNAL PROCESSING:

Polarity Inversion:
	Globally: OFF
	Per track: OFF
Effects plugins NOT ACTIVE

UPSAMPLING:
iZotope SRC not in use iZotope SRC filter parameters
Steepness = 150
Filter max length = 500000
Cut-Off (x Nyquist) = 100%
Anti-aliasing = 200
Phase = 100%

AUDIO VOLUME:
Max allowed volume: 100
Replay Gain: None
SW volume control: OFF

LIBRARY SETTINGS:
Sync list: 4 folders
Manual: (OFFLINE) /Volumes/SSD1Music/Classical
Manual: (OFFLINE) /Volumes/SSD1Music/Jazz
Manual: (OFFLINE) /Volumes/SSD1Music/Others
Manual: (OFFLINE) /Volumes/SSD1Music/RockPop
iTunes/Music library synchronization: not synchronized
Library database path: /Users/TheHigaFamilyMIni/Library/Application Support/Audirvana/AudirvanaPlusDatabaseV2.sqlite

ACTIVE STREAMING SERVICES
Qobuz: Login failed
TIDAL: Connected as HIFI

=================== AUDIO DEVICE ========================

Direct Mode audio path, buffer I/O frame size: 512

Max. memory for audio buffers: 3838MB

Local Audio Engine:
Exclusive access: Enabled
Integer mode: Enabled

Preferred device:
Weiss Firewire IO
Model UID:WeissFirewire:DICE Device
UID:WeissFirewireAudioEngine:0

Active Sample Rate: 44.1kHz
Hog Mode is off

Bridge settings:
Sample rate limitation: none
Sample rate switching latency: none
Limit bitdepth to 24bit: OFF
Mute during sample rate change: OFF

Selected device:
Local audio device
ID 0x26 Weiss Firewire IO Manufacturer:Weiss Engineering Ltd.
Model UID:WeissFirewire:DICE Device UID:WeissFirewireAudioEngine:0

6 available sample rates up to 192000Hz
44100
48000
88200
96000
176400
192000
Audio buffer frame size : 14 to 4096 frames
Current I/O buffer frame size : 512
Volume Control
Physical: No
Virtual: No
MQA capability
Auto-detect MQA devices: No
Not a MQA device, user set to not MQA
DSD capability: Unhandled
Device audio channels
Preferred stereo channels L:1 R:2
Channel bitmap: Ox3, layout:
Channel 0 mapped to 0
Channel 1 mapped to 1

Audio channels in use
Number of channels: 2
Use as stereo device only: No
Simple stereo device: Yes

1 output streams:
Number of active channels: 2, in 1 stream(s)
Channel #0 :Stream 0 channel 0
Channel #1 :Stream 0 channel 1

Stream ID 0x27 2 channels starting at 1
6 virtual formats:
2 ch Mixable linear PCM Interleaved 32 little endian Signed Float 192kHz
2 ch Mixable linear PCM Interleaved 32 little endian Signed Float 176.4kHz
2 ch Mixable linear PCM Interleaved 32 little endian Signed Float 96kHz
2 ch Mixable linear PCM Interleaved 32 little endian Signed Float 88.2kHz
2 ch Mixable linear PCM Interleaved 32 little endian Signed Float 48kHz
2 ch Mixable linear PCM Interleaved 32 little endian Signed Float 44.1kHz

6 physical formats
2 ch Mixable linear PCM Interleaved 24 big endian Signed Integer 192kHz
2 ch Mixable linear PCM Interleaved 24 big endian Signed Integer 176.4kHz
2 ch Mixable linear PCM Interleaved 24 big endian Signed Integer 96kHz
2 ch Mixable linear PCM Interleaved 24 big endian Signed Integer 88.2kHz
2 ch Mixable linear PCM Interleaved 24 big endian Signed Integer 48kHz
2 ch Mixable linear PCM Interleaved 24 big endian Signed Integer 44.1kHz

Local devices found : 3
Device #0: ID 0x3d Built-in Output Manufacturer: Apple Inc. Model UID: AppleHDA:3 UID: AppleHDAEngineOutput:8,0,1,2:0
Device #1: ID 0x4a HDMI Manufacturer: Apple Inc. Model UID: AppleHDA:3 UID: AppleHDAEngineOutputDP:8,5,1,0:0:{A934-A296-01010101}
Device #2: ID 0x26 Weiss Firewire IO Manufacturer: Weiss Engineering Ltd. Model UID: WeissFirewire:DICE Device UID: WeissFirewireAudioEngine:0

UPnP devices found : 1
Device #0: ID 0x0 50DX780_Series UID: uuid:4D454930-0100-1000-8001-D8AFF148AA2F Location: http://192.168.0.18:55000/dmr/ddd.xml

I am also having this problem with 3.5.35 . I believe it’s been caused by something in 3.5.35. Prior to that I’ve been fine for over a year.

I am also having this problem with 3.5.5. The update didn’t solve the problem. I was fine too before!

Same here. Same issue, account valid. Seems to occur after updating to 3.5.35. Also running MacOS 10.11.6

J’ai le même problème depuis la mise à jour 3.5.35. Par contre le compte fonctionne depuis le site de Qobuz.

Peut-être que @Damien3 peut préciser ce qu’il s’agit de faire? Merci.

Bonjour, j’ai également le même problème depuis 2 jours.
Mon compte Qobuz est pourtant valide.
Merci de nous communiquer la procédure afin de régler le problème.

Bonjour, depuis ce 1er juin à 15h20 cela fonctionne à nouveau sur le MacMini. Je n’ai fait que fermer et ouvrir une nouvelle fois Audirvana. Je n’ai pas d’explications sur le problème et sa réparation.

Bonjour, je confirme tout est revenu à la normal.
Merci.

Thx you all for the update. It is now working for me as well.

Fixed! Back to normal.

Bonjour à tous,

Le problème venait de Qobuz, probablement suite à une modification de leur API. Qobuz devrait maintenant être disponible dans Audirvana.

Hello everyone,

The issue came from Qobuz, probably due to a change in their API. You should now be able to streming music from Qobuz in Audirvana

Merci , en effet tout est revenu sans intervention …