Listening to Qobuz through Audirvana, it won't advance to next track

Using it on Windows 10. Like the title say, it happens very often that an album won’t advance to the next track (monitor is not asleep): I have to push the stop button, then push play on the next track, and will start playing again. Very frustrating.

Hello @danolito69,

Can you send me a copy of the “Debug Info”? You can get it in Audirvana Settings>General>Debug Info

Note: By clicking on the Debug Info button, Audirvana automatically copies all its content, all you have to do is paste it in response to this message

Audirvana 3.5.45

SIGNAL PROCESSING:

Polarity Inversion:
	Globally: OFF
	Per track: ON
Effects plugins NOT ACTIVE

UPSAMPLING:
SoX not in use
SoX filter parameters
Bandwidth at 0dB = 99.5
Filter max length = 30000
Anti-aliasing = 100
Phase = 66

AUDIO VOLUME:
Max allowed volume: 100
Replay Gain: None
SW volume control: OFF

LIBRARY SETTINGS:
Sync list: 0 folders
Library database path: C:\Users\Mont Bilingue 2019\AppData\Local\Audirvana\AudirvanaPlus\AudirvanaPlusDatabaseV2.sqlite

ACTIVE STREAMING SERVICES
Qobuz: Connected as Qobuz Studio

=================== AUDIO DEVICE ========================

Max. memory for audio buffers: 2000MB

Local Audio Engine:WASAPI

Preferred device:
Digital Audio Interface (2- Marantz USB Audio)
Model UID:Digital Audio Interface (2- Marantz USB Audio)
UID:\?\SWD#MMDEVAPI#{0.0.0.00000000}.{13be0697-7bff-4856-bb85-acbf3d761d29}#{e6327cad-dcec-4949-ae8a-991e976a79d2}

Currently playing in Integer Mode:
Device: 2ch 32bits Integer, 8 bytes per frame 44.1kHz

Active Sample Rate: 44.1kHz

Bridge settings:
Sample rate limitation: 384kHz
Sample rate switching latency: none
Limit bitdepth to 24bit: OFF
Mute during sample rate change: OFF

Selected device:
Local audio device
Digital Audio Interface (2- Marantz USB Audio) Manufacturer:
Model UID:Digital Audio Interface (2- Marantz USB Audio) UID:\?\SWD#MMDEVAPI#{0.0.0.00000000}.{13be0697-7bff-4856-bb85-acbf3d761d29}#{e6327cad-dcec-4949-ae8a-991e976a79d2}

7 available sample rates up to 352800Hz
44100
48000
88200
96000
176400
192000
352800
Volume Control
Physical: Yes
Virtual: No
MQA capability
Auto-detect MQA devices: Yes
Not a MQA device, user set to not MQA
DSD capability: Unhandled
Device audio channels
Preferred stereo channels L:0 R:1
Channel bitmap: Ox3, layout:
Channel 0 mapped to 0
Channel 1 mapped to 1

Audio channels in use
Number of channels: 2
Use as stereo device only: No
Simple stereo device: No

1 output streams:
Number of active channels: 2, in 1 stream(s)
Channel #0 :Stream 0 channel 0
Channel #1 :Stream 0 channel 1
2 ch Integer PCM 24bit little endian 44.1kHz
2 ch Integer PCM 32bit little endian 44.1kHz
2 ch Integer PCM 24bit little endian 48kHz
2 ch Integer PCM 32bit little endian 48kHz
2 ch Integer PCM 24bit little endian 88.2kHz
2 ch Integer PCM 32bit little endian 88.2kHz
2 ch Integer PCM 24bit little endian 96kHz
2 ch Integer PCM 32bit little endian 96kHz
2 ch Integer PCM 24bit little endian 176.4kHz
2 ch Integer PCM 32bit little endian 176.4kHz
2 ch Integer PCM 24bit little endian 192kHz
2 ch Integer PCM 32bit little endian 192kHz
2 ch Integer PCM 24bit little endian 352.8kHz
2 ch Integer PCM 32bit little endian 352.8kHz

Local devices found : 2
Device #0: Speakers (Realtek High Definition Audio) Manufacturer: Model UID: Speakers (Realtek High Definition Audio) UID: \?\SWD#MMDEVAPI#{0.0.0.00000000}.{65068005-3d45-4904-b8d0-63ca96b453d8}#{e6327cad-dcec-4949-ae8a-991e976a79d2}
Device #1: Digital Audio Interface (2- Marantz USB Audio) Manufacturer: Model UID: Digital Audio Interface (2- Marantz USB Audio) UID: \?\SWD#MMDEVAPI#{0.0.0.00000000}.{13be0697-7bff-4856-bb85-acbf3d761d29}#{e6327cad-dcec-4949-ae8a-991e976a79d2}

UPnP devices found : 0

Thank you very much for your assistance!

Hello @danolito69,

Does the issue happens when you go to a different frequency than the last one you played?

Basicly it happens all the time now (it got even worse lately).
It happens at any frequency; at 192khz it even becomes sluggish while reading the first track.
But in general if it continues like this there is no much to enjoy… it is becoming almost impossible to use the program.
Please try to help. Thanks.

Have you try with the Speakers of your computer? Do you have the same issue with it?

Yes the same issue.
Thanks.

Have you tried with ASIO selected instead of WASAPI?

Yes, i did. Unfortunately, same problem.

Are you using the latest version of Windows 10?

Yes i also installed the latest Windows 10 version and tried, but nothing changes; also, just in case, i made sure to use Audirvana with no other application in use (like Google Chrome).
The problem is always there.

You may have done it already but have you tried to reinstall Audirvana completely?

Yes i did that also.

If you use Qobuz app, do you have the same behavior?

No. With Qobuz web player it works fine.

To be sure, does the track you try to play end or stop a couples of second before it should end?

No. Just the second track would not start. Audirvana freezes with a pause mode, and stops playing next track.

Can you send us your log and dmp track at [email protected]?

You should find it here:
C:\Users[your login]\AppData\Local\Packages\Audirvana.Audirvana-[… id number that can vary]\LocalCache\Local\Audirvana\Audirvana

I send you a screenshot ok?